Kalıcı Kaş Tasarımı

Kıl tekniği ile kalıcı kaş yapımı daha çok kaşları seyrelmiş ve dökülmüş olan kişilere, kaşalara hacim kazandırmak, doğal ve estetik bir görünüm kazandırmak için tercih edilmektedir. Kavisli tercih edenler, düz ve kalın tercih edenler, göz kapağını gergin göstemek isteyenler v.s gibi sebeplerden de çok tercih edilen bir teknik olmuştur. Bayan arkadaşların günlük makyajlarındaki süreyi kısalttığı için bu yöntem avantajların başında gelmektedir.

Ayrıca kendi tecrübelerime dayanarak bir avantajdan daha bahsetmek istiyorum. Kıl tekniği yaparken pudralama ya da diğer ismi omre denilen işlem kaş derisinde uyarıcı bir etki yaratıp kaşın küsmüş yerlerinden daha sonrasında kaş çıkmasını sağlayabilir. Bunu bir çok müşterimizde uygulama sonrasında gördük ve yaşadık.

Kıl tekniği ile yapılan kalıcı kaş tasarımı ve kalıcı kaş yapımı sadece kaşlarınıza hacim kazandırmakla kalmayıp, bakışlarınıza anlam kazandırır.
Kalıcı kaş yapımındın sonra olgunlaşan göz çevreniz daha genç görünür. Kaliteli bir tasarım ve uzman bir el tarfından yapılan kalıcı kaş uygulaması göz etrafınızda botoks etkisi yaratmaktadır.

Kalıcı Makyaj, Kalıcı Kaş Tasarımı, Kalıcı Dudak Renklendirme İle İlgili Daha Detaylı Bilgi İçin Aşağıdaki Butono Tıklayarak Bizi Arayabilirsiniz

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kalıcı Makyaj Konuları

Kalıcı Kaş Tasarımı

Kıl tekniği ile kalıcı kaş yapımı daha çok kaşları seyrelmiş ve dökülmüş olan kişilere, kaşalara hacim kazandırmak, doğal ve estetik bir görünüm kazandırmak için tercih

Devamını Oku»
Ankara Kalıcı Makyaj
Shopping Cart